上海 回到官网首页下载APP

四年级英语阅读测试

四年级英语阅读测试,四年级英语阅读如何学习,轻轻家教为大家搜集信息如下,希望对您有所帮助。

       四年级英语阅读测试

  英语阅读是英语的基本能力之一,阅读能力如何才能提升,答案很简单就是多阅读英语的文章短文。小编为同学们整理了阅读练习,希望对同学们有所帮助。

  Jim’s Family

  It’s nine o’clock in the evening. The family are all at home. Jim’s father is sitting in a chair. He’s watching TV. Jim’s mother is standing near the window. She’s giving some food to a bird. Polly says,“Thanks! Thanks!” Where’s Jim? Oh, he’s behind the door. Kate,Jim’s sister, is looking for him. They are playing games. They have no homework on Sunday evening.

  根据短文选择正确答案

  ( )1.There are _____ members(成员) in the family.

  A.three B.four C.five D.six

  ( )2.Who is watching TV in a chair?

  A.Jim B.Jim’s mother C.Jim’s father D.Jim’s sister

  ( )3.Jim and Kate are _____ .

  A.good friends B.two girls C.two boys D.brother and sister

  ( )4.The children _____ doing their homework.

  A.aren’t B.isn’t C.don’t D.not

  ( )5.What’s Kate doing?

  A.She’s doing her homework. B.She’s standing near the window.

  C.She’s looking for a pen. D.She’s playing games.

  参考答案:

  1.B

  2.C

  3.D

  4.A

  5.D

  四年级英语阅读理解专项训练题

  (一)

  Betty and Kitty are twins. They’re 12 years old. They look the same. But they have different hobbies. Betty likes collecting stamps. She has many beautiful stamps. They’re from different cities and countries. But Kitty likes growing flowers. The flowers are all very beautiful.Betty and Kitty both like reading books. Betty likes reading storybooks. But Kitty likes reading science books.On Sunday, they usually ride bikes to the park. They can play with their friends there. Sometimes their parents go there, too.

  根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。

  ( ) 1. Betty is Kitty’s sister.

  ( ) 2. Betty likes growing flowers.

  ( ) 3. Kitty likes reading storybooks.

  ( ) 4. They’re twelve years old.

  ( ) 5. They usually take a bus to the park on Saturday.

  (二)

  My name is Lily. This is my house. There are five rooms in my house. This is my father and mother’s room. There are three pictures on the wall. There is a desk near the window. There are two chairs behind the desk. On the left of the room, there is a toilet. On the right, it’s my room. There are four pictures and a poster on the wall.

  根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。

  ( ) 1. This is Lily’s house.

  ( ) 2. There are four rooms in the house.

  ( ) 3. There are three pictures in Lily’s room.

  ( ) 4. There are two chairs and a desk in father and mother’s room.

  ( ) 5. The toilet is on the left of my father and mother’s room.

  (三)

  Do You Want Me To Tell a Lie?

  Mummy: Which apple do you want, Dick?

  Dick: The biggest one, Mummy.

  Mummy: What? You should be polite and pick the little one. Dick: Should I tell a lie just to be polite, Mummy?

  快速判断。

  1. Mummy have two pears. ( )

  2. Dick wants to eat the big one. ( )

  3. Mummy wants Dick to eat the big one. ( )

  4. Dick eats the big one, because he doesn’t want to tell a lie. ( )

  (四)

  A: Mum, it’s Teacher’s Day. I’d like a card for my teacher.

  B: OK, here’s a green one on the desk. A: Thank you, Mum. what’s the time, please.

  B: It’s seven now.

  A: Oh, I’m late. Where’s my school bag?

  B: It’s on the bed.

  A: Mum, shall we go by bus?

  B: OK. Let’s close the door.

  根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。

  ( ) 1. It’s Teacher’s Day.

  ( ) 2. His school bag is on the desk.

  ( ) 3. They go to school by bike.

  ( ) 4. They go to school at seven。

  (五)

  Laura is my good friend. She is from America. She likes Chinese food very much. She often has eggs and soy milk for breakfast. She has lunch at school. She likes to eat rice, chicken, sweet potatoes and tofu. After school, she helps her mom to cook supper for her family. Laura is good at making jiaozi. She likes jiaozi best. Tomorrow is Mother’s Day. Laura is going to buy her mom a box of chocolate to celebrate her mom’s birthday. She loves her mom very much.

  根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的打“√”,错误的打“×”。

  ( ) 1. Laura is from China.

  ( ) 2. Laura likes Chinese food.

  ( ) 3. Laura has lunch at school.

  ( ) 4. Laura is good art making jiaozi.

  ( ) 5. Tomorrow is her father’s birthday.

轻轻家教与您分享四年级英语阅读测试。 感谢您的观看!如果还有其他问题可以拨打免费电话:4000-766-177!或者关注轻轻家教官方公众号:changingedu 名师为您在线答疑!还有更多学习资料、升学宝典等着你!

注:原文章转载于 ,如有问题请联系我们,邮箱songchunlin@changingedu.com

优秀老师 为您而选

轻轻有着严苛的教师选聘制度,每个合作老师都经过严格的资质审核、笔试和面试。

查看更多好老师

选择城市

以上没有您的城市?可以点击选择其他城市

请验证手机号登录/注册
获取验证码
登录领取

轻轻助手

快速找个好老师